An image uploaded to the post.
Solgt! Flere familier har overtatt fantastiske utsiktshytter i Kragerøfjorden denne sommeren.
Det er fortsatt mulig å sikre seg en romslig, nyoppført hytte med storslått utsikt utover fjorden og kort avstand til alle skjærgårdens gleder.
Denne posten ble publisert for
An image uploaded to the post.
God sommer til dere <3
Norsk sommer er den beste sommeren som finnes, i hvert fall om du kan trekke inn og varme deg innimellom.
På Litangen planlegger vi fritidsboliger som smelter sammen med omgivelsene, hvor du kan nyte morgenkaffen med føttene i vannet og betrakte bølgetoppene fra vinduskarmen mens regnet trommer på taket. Her blir naturen en forlengelse av ditt eget oppholdsrom.
Vi har tidligere sendt ut to spørreundersøkelser der vi har spurt om dine preferanser når det gjelder arkitektur og utearealer. I dag handler det om interiør. For måten vi innreder rommene våre på, påvirker hvordan vi trives. Flere studier viser hvor viktig naturen er for oss, og at naturlige materialer og overflater faktisk kan gjøre oss lykkeligere. Så hvordan kan vi organisere en fritidsbolig slik at den passer til din ferie, og hvordan kan vi innrede rommene så nettopp du trives? Nå har du muligheten til å skreddersy din fremtidige fritidsbolig på Litangen ved å svare på spørsmålene under.
Gi oss dine innspill
her
Denne posten ble publisert for
An image from the video.
Golf med familien eller golf alene?
Med leilighet på Kragerø Resort Fri har du tilgang til en av Norges beste golfbaner, om du vil ta en runde alene, med venner eller familien.
Ta kontakt med meg for å høre mer på 95 04 98 50.
Denne posten ble publisert for
An image from the video.

Sommer = FRI på Kragerø Resort

Visninger hele sommeren!
Opplevelser for hele familien, både store og små, venter på Kragerø Resort i sommer. Er du i nærheten, ta gjerne turen innom. Vi er tilgjengelige for visninger på forespørsel, og har oppsatt visning lørdag 27. juli.
Velkommen til sommerferieminner og fritid i skjærgårdsbyen.
Kontakt meg gjerne på tlf for en hyggelig prat eller for å avtale visning: 95049850
Denne posten ble publisert for
An image uploaded to the post.

Ett golfslag unna en leilighet på Kragerø Resort Fri. Tidenes hole-in-one premie?

Lørdag 6. juli spilles veldedighetsturneringen Wright Invitational på Kragerø Resort. Dette blir årets eneste mulighet til å se Viktor Hovland spille i Norge. Nå kan du vinne inngangsbillett!
Vi trekker to heldige vinnere som får oppleve god stemning og mye spennende golf. Begge får to billetter hver.
Kanskje får du også oppleve at en av spillerne får tidenes hole-in-one premie på norsk jord. På hull 18 er nemlig premien en leilighet på Kragerø Resort Fri.
For å delta gå til vår Facebook-side:
Denne posten ble publisert for
An image uploaded to the post.

Magisk kveldslys på Kragerø Resort Fri

Visning 23. juni
Kveldslyset som flommer inn i leilighetene sommerstid gir en helt egen ro og stemning. I tillegg til fantastisk kveldslys får du også sol dagen lang i de nye leilighetene på Kragerø Resort Fri.
Nå er sommerferien rett rundt hjørnet for mange, og til helgen står både konsert med Postgirobygget og åpning av Beach Club Kragerø på programmet. Søndag står vi klare for å vise deg hvor de nye leilighetene kommer og fortelle mer om det som kan bli ditt nye fristed.
Ta kontakt for å avtale tidspunkt for visning! Ring meg på 95 04 98 50 eller send meg mail:
ml@privatmegleren.no
Denne posten ble publisert for
An image uploaded to the post.
Vil du forme fremtidige opplevelser på Litangen?
Takk til alle som tok seg tid til å svare på undersøkelsen om arkitektur. Vi fikk overveldende mange svar, så det er tydelig at dette engasjerer. I dag skal det hverken handle om takform eller vindusstørrelse, men om livet mellom hyttene.
Hva er ferie for deg? Late dager med tærne i sjøen, en bok i hånda og null formening om hva klokka er? Eller er du den sporty typen som elsker å stisykle, hoppe fra timeteren og putte på golfbanen? Vi har høye forventninger til ferien og ulike meninger om hva den helst skal romme - også innad i familien.
På Litangen vil vi at alle skal få den ferien de drømmer om, derfor legger vi til rette for et mangfold av tilbud og aktiviteter. For å forstå hva som er viktigst for deg, ber vi deg fylle ut dette tre-minutters
spørreskjemaet
. Dine svar vil forme fremtidige opplevelser på Litangen.
Denne posten ble publisert for
An image uploaded to the post.

To kvalitetshytter på Sydri rett ved Kragerø Resort solgt!

To heldige familier kan se frem til deilig, norsk sommer i sin nye hytte på Sydri, rett ved skjærgården i Kragerø, og attraktive Kragerø Resort.
Ser du også for deg norsk sommer i skjærgården, rett ved en av Norges beste golfbaner? Vi har nå kun to hytter igjen på naturskjønne Sydri.

En av disse er Kammen 16:

Ny, lekker hytte med høy standard og effektiv arealdisponering! Flott beliggende rett ved attraktive Kragerø Resort.
Les mer om hytta her:
Finn.no annonse
Denne posten ble publisert for
An image uploaded to the post.

Realiser fritidsdrømmen med vår nye deleiemodell - Fritid Fleks!

Fritid Fleks er en deleiemodell - den perfekte løsningen for de som ønsker en fritidsbolig uten å ta hele investeringen selv.
Med Fritid Fleks investerer du i en halvdel av din drømmeferiebolig, og nyter eksklusiv tilgang når det er dine ferieuker. Du får hele opplevelsen, men til en langt lavere pris.
Priser fra 1.980 000,-
Denne posten ble publisert for
 • An image uploaded to the post.
 • An image uploaded to the post.
 • An image uploaded to the post.
 • An image uploaded to the post.

  Beach Club Kragerø - følelsen av sydligere breddegrader

  En kort spasertur eller golfbiltur unna Kragerø Resort og våre nye leiligheter finner du Beach Club Kragerø.
  Her kan du ligge dagen lang på en deilig solseng, ta en avkjølende dupp, nyte utsøkt mat og drikke i restauranten eller bli med på volleyball. Populære Beach Club Kragerø byr på lugn stemning hvor alle er velkomne, både store og små. Iskiosken med Hawaii stemning lokker de små etter et lite bad, mens loungeområdet lokker med god mat og drikke.
  Det arrangeres også en rekke konserter og events i løpet av sommersesongen. Sjekk dette programmet:
  Som kjøper hos oss får du med ett års medlemsskap i
  Kragerø Resort Club
  med mange fordeler, blant annet rabatter på Beach Club Kragerø.
  Denne posten ble publisert for